maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kukkaistutukset

Aleksalle tärkeää ja tuikitärkeää ja mistä hän näin kevään valoisuudessa innostuu: kukista, kasveista, kaikesta mikä vihertää ja luo jatkuvuutta elämän kulkuun.

Istutelmat on pakko pitää sisätiloissa talven pitkittymisen takia. Sitä tässä pohjoisnurkassa ihmettelee kaikki, että mitä se ilmaston lämpeneminen oikein on?

 Toinen tuleee jonnekin ja toinen sitte taas jonnekin....ja muutama asetelma vielä lisää...ja ainakin yksi linnunpönttö talon seinään.

Tässä kohtaa Aleksa ei oikein ymmärrä talopaketin suunnittelijoita..., sillä keittiössä on kaksi ikkunaa joiden takana on parveke.Eihän ikkunasta sinne voi mennä ja sitäpaitsi parvekkeen kaiteessa on aukko, eli on käynnistynyt suunnitelma-B. Toisen ikkunan tilalle tulee ovi ja rakennetaan laajennusosa kaiteineen. Kuinka kivaa onkaan juoda aamukahvit ulkona lämpimänä kesäpäivänä. Aleksa ei halua uskoa että tulevakin kesä perutetaan. Sitä kohti vaan kädet mullassa ja kaikenlaisessa muussakin tekemisessä.

3 kommenttia:

  1. Aleksan kukkaistutukset senkun kaunistuu, vielä muutama viikko ja ne voi viedä ulos ;)

    VastaaPoista
  2. Juu,niinkin voi käydä, mutta kaikentietävät sääintoilijat sanovat termisen kevään alkavan vasta toukokuussa! Näillä on mentävä,jos ei sitten rouva mene ja osta yhtä pientä ns.kasvihuonetta jota on käynyt "kuolaamassa"? Infrapunalämmitin kattoon,se veisi pakkaselta voimat. Saapi sen sitten nähdä :)

    VastaaPoista
  3. Kohta on Aleksankin parveke kuin viidakko! Vähän ei ole yhtään mitään :).

    VastaaPoista