tiistai 16. huhtikuuta 2013

Tuolista se alkoi...

Rakennustelineet, mutta mille? No Tuikitärkeän tilauskantaan tuli uusi suunnitteluhaaste, musiikkihuone alan harrastajalle.Syntymäpäiväyllätys ystäviltä, monin toivein varustettuna. Oli sattumaa että tekeillä oli juuri tämä telineissään pysyttelevä hökötys....


Alku aina hankalaa ja työtavat kyseenalaisia...
Mutta,tässäpä tämä, ihka ensimmäinen Tuikitärkeän valmistama tuoli! Tilaustyö vielä, niin oli pakko onnistua. Verhoilu kaikesta konstikkuudestaan huolimatta taitaa jäädä yhdeksi osa-alueeksi "tuotantoon"! Työ tekijäänsä opettaa.

Asettelua...., ilmeisesti juuri tähän nurkkaan tulee oleilusetti.

Onkohan hyvä hyllyn paikka? Huone on pieni, vaihtoehtoja vähän.

Soitettava seinä. Tässä kelpaa sormituksia treenailla, nuotit ainakin reilun kokoiset

Jotain on jotain puuttuu...

Pientä säätämistä vielä, hylly kaipaa jotain kannettavakseen...?

Kutakuinkin haluttu kokonaisuus.


 Ehkäpä kaipaisi jonkinlaista valaisinta? Aikaa luovutukseen on vielä toista viikkoa, jotain juttuja voi tulla mieleen. Parhaat ideat tulevat vasta sitten kun ei enää olisi aikaa niiden toteuttamiseen.

 28.4 luovutetaan kortti ja viimeistelty musiikkihuone Dizalle! Olisikohan tämä Tuiki Tärkeää -firman tuleva myyntivaltti?

2 kommenttia:

  1. Kyllä nyt musiikkihuoneessa jazz svengaa,kun on niin kaunis sisustus. Tuo Tuiki tärkeän valmistama nojatuoli on todella upea. Nuotit tapettina on myös hauska oivallus ja sopivat hyvin tunnelmaan.Ei muuta kuin bileet pystyyn :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ArjaRoosa kommentoinnistasi! Tää oli ja on vieläkin varsin innovoiva projekti, sillä pieni kutina on siitä että toteutan "uhkaukseni"keksiä vielä jotain extraa?

    VastaaPoista