lauantai 27. huhtikuuta 2013

Sauna


Tuikitärkeän puutyöverstaalla syntyi laudekokonaisuus Hugin piirustusten pohjalta.Yliopisto-opettajan rooli karsiutui kun hän huomasi itsessään uinailevan suunnittelijan. Tiiliseinää tuli rakentamaan hyvä ystävä ihan talkoohengessä. Hyvä niin, sillä siinä kysytään jo ammattitaitoa. Kaikenkaikkiaan alkaa tuntua siltä että ennen kesää kylpytynnyriin pulahdetaan kuumien löylyjen kautta.

Hugin kädenjälki näkyy myös kiukaassa, sillä rosoisen laattapinnan hän on saanut latoa! Rosoisuus ei kesäsaunan struktuurissa ole miinustava tekijä, varsinkin kun laattasatsi kulkeutui hänelle ilmaiseksi.Sentin venytys on aina silloin tällöin ihan tarpeellista.

2 kommenttia:

  1. Täytyy myöntää että kyllä Hugilla on taidot hyppysissä, niin hienot on lauteet ja sauna suunnitelma. Pian on kesä ja kylpytynnyrilläkin on varmasti käyttöä. :)

    VastaaPoista
  2. Joskus kantsii sulkea viisaudet kansien väliin ja aloittaa luova ajattelu. Hugille on käynyt niin ja hän on ihan "liekeissä" kun silmäilee aikaansaannoksiaan. Voi sanoa että hipsukka on hurahtanut:)

    VastaaPoista