sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Hugin kiireet

Hugilla pientä painetta kun Aleksan syntymäpäivä lähestyy, eikä biisit ole vielä oikeissa kuoseissaan. Harjoitustaukoa pidettiin siksi, kun Erkki päätti tilata jenkeistä asti itselleen saxsofonin. Kauas on pitkä matka, ja tavaran toimittajilla hitaat kiireet, eli toimitusaika venähti hermoja repiväksi ajaksi. Nyt se kalleus (sitäkin se on) kiittää omistajaansa luovuttaen käheän surumielisiä sointuja. Loistava soitin! Hugin valitsema Etkö uskalla mua rakastaa-kappale saa mausteekseen herkät fonisoolot, se on piste ii:n päälle :)

Vakavaksi pistää kaikesta osaamisesta huolimatta. Hugilla kun takaraivoa kiristää viivästynyt sauna-hanke.
Yhtä ja toista asian tiimoilta kyllä on vireillä, mutta konkretiaa ei vielä näy. Toisaalta, kesä lymyilee vielä paksujen lumikinosten alla ja tutun teeman mukaan: asioilla on tapana järjestyä.

Ensimmäiset tapailut kuulijan korviin! Just hyvä! Aleksa tulee pitämään kuulemastaan ja kun Livia pianossa ja Salla viulussa niin voidaan puhua jo osaamisesta!

Sallan vuoro lumoutua puhaltimen saundista.Erik Lindströmin sävellyskynän taattua laatua ja musikaalista osaamista, niin lopputuloksesta ei voi tulla kuulijalle kelpaamatonta:)
 
Jammailuksi se sitten meni, auringon lämmittämässä kesämajassa. 



2 kommenttia:

  1. Mikäs on nyt jammaillessa kesämajassa kun on uutuuttaan kiiltävä foni Erkillä, muutenkin niin tyylikäs herra :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt irtoo!Pedantti nuori mies ja käheäsaundinen kultakimpale, on mielenkiintoinen yhdistelmä. Jazzahtavat melodiat saavat arvoisensa tulkin :)

    VastaaPoista