sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Aleksan talossa tapahtuu


Hei lukijani!
Hiljaista on ollut blogin kannalta, eli postauksia ei ole tullut pitkään aikaan. No aina voi sitä sun tätä selittää ja niin nytkin. Paljon on paljon ja usein just niin, että hommat levii kaaosmaisesti sinne- sun-tänne tekeillä olevaan. Huh, olipa ilmaisu, mutta näin se vaan on. Aleksa on erittäin vaativa ja käyttää paljon aikaa ennenkuin antaa Tuikitärkeä-firman tehdä lopullisia ratkaisuja.Kaikkeen on läjäpäin vaihtoehtoja. Materiaaleja, värejä, kalusteita, valaistusratkaisuja ym. Nyt on kuitenkin valintoja tehty ja pari huonetta on löytämässä halutun tyylin. Keittiössä tapahtuu! Oranssi vallankumous, valkoisella ja ruskealla täydennettynä.
Asennusporukka kalusteille on jo tilattu. Sähköistys, siinä vasta pulma!


Tuikitärkeä-firma on osoittautunut luotettavaksi alihankkijaksi, myös suunnitteluvinkein.

                                                   Hyvää kannattaa odottaa......

Ruokasalin rauhallinen "perinnevihreä" tuli valituksi perintökalusteisiin joita Aleksa ei niiden hyväkuntoisuuden vuoksi hennonnut hyllyttää. Takkamaalari tulee kun kiireiltään ehtii ja suurehkon taulun aihe on Aleksan hyvän ystävän maalaustelineessä valmistumassa. Öljyväri vaatii aikaa kuivuakseen. Verhoaihio on näytillä Tuikitärkeä-firmasta, kappa on aitoa silkkiä, ehkä sivuverhotkin?Muutamien viikkojen päästä tässä salissa vietetään Aleksan syntymäpäiviä, nyt alkaa tuntua siltä että haaveista tulee kaunista totta!

Hetki mietiskelyyn......



2 kommenttia:

  1. Hei, hauskalta kuulostaa tuo kertomus tulevasta ja näyttää kaunista tulevankin. On mukava nähdä sitten lopputulos. Ihailen teidän nukkekotiharrastajien kärsivällisyyttä tehdä noin pienessä koossa. Myös tuo edellisen postauksesi orkesteri on mainio. Itse neulon vaatteita vähän suuremmille nukeille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun piipahdit sivuillani:) Tää mineily tässä muodossaan on vielä melkein lähtökuopissaan, mutta hinku on kova, pikkusormi meni aikaa sitten ja nyt olen koko käden mitalla koukussa tähän "tuikitärkeään"puuhasteluun. Pieni väkertely on mun juttu,kuin myös tarinat. Piipahda sinäkin sitten Aleksan synttärikahveilla!

      Poista