maanantai 27. elokuuta 2012

Kylpytynnyrin katselmus

Kylpytynnyri on valmis! Tai ainakin melkein, kun niin se tuppaa olemaan että nälkä kasvaa syödessä.
Hugin kaavailema katos etsii vielä muotoaan, purje tai joku muu liehuke, mutta sateen varalta jonkinlainen suoja. Vettä ei vielä tässä koeistunnossa ole, koska systeemi pitää hyväksyttää Aleksalla! Niin, tässä HÄN
nyt on, nainen tyylikkäänä harmaissa hiuksissaan.

Tyytyväinen ilme ladyn kasvoilla tietää hyvää tulevaisuuden kannalta, ei mennyt Hugin uurastus kiville. Syyspimeä saa pehmeitä sävyjä kun on miellyttävää seuraa.


Veden lämmityssysteemi monien mallien joukosta valittu, istuu hyvin kokonaisuuteen. Erityisen tyytyväinen Hugi on tulipesän alla olevasta tuhkalaatikosta, helpotta huoltoa.

Muutama päivä pitää vielä odotella, kun koivuklapien tilaus jäi viimetinkaan.

Turvallisuus ennenkaikkea oli johtoajatuksena kun portaat rakentui. Isommallekin porukalle löytyy istuinalustaa.
No niin! Sitten vieraalle on katettu kahvipöytä kesäkeittiöön. Rouva on vallan ihastuksissaan kaikesta kokemastaan. Kitarakaan ei vain ollut rekvisiittaa, vaan Hugihan pisteli menemään kunnon ballaadit laulun kera vallan laatuisasti.
Oli siinä jännitettä kerrakseen. Jatkoa varmasti seuraa.

Kahvi ja lähileipomon pullat on nautittu, on lupauksia ilmassa. Kun klapikuorma tulee, lämpiää tynnyrin vesi ja mitä sitten, se jää nähtäväksi  :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti kehuista! Täytyy rakentaa seuraavaksi sauna. Harkitsen muuttoa Marssiin, kun siellä on 36 tuntinen vuorokausi, ehtisi vähän enemmän puuhailemaan kaiken kivan kanssa!

      Poista