lauantai 11. elokuuta 2012

Hugin kylpytynnyri


Hei taas! Syksyä pukkaa ja illat pimenevät. "Puutarhatonttuni" Hugi on pistänyt töpinäksi!
Kylpytynnyri on hyvää vauhtia valmistumassa. Kuten kuvasta näkyy, homma on vielä levällään ja lopullinen kasaamistyö vaatii mieheltä voimaa ja luovaa kärsivällisyyttä. Tarvikkeet Hugi on löytänyt tosi edullisesti. Aina on niitä jotka hylkäävät käyttökelpoista tavaraa roskiksiin ja kaatopaikoille. Osa onkin juuri näin hankittua materiaalia. Ukkeli on tyytyväinen:) Ennen elokuun loppua tynnyrissä kylvetään!



Yllä oleva rykelmä on istuinosa tynnyriin. Jätelaudoista viilutettu kokonaisuus jonka sommittelemisessa kärsivällisyys joutui koetukselle. Vaatii vielä hiomista, ettei mene tikkuja pyllyyn.  Täydellisyys on tavoitteena, koska Hugi on jossain välissä käynyt kylillä ja kohdannut ELÄMÄNSÄ NAISEN! Epäkuranttiin kyhäelmään ei niin hienostunutta seuralaista voi istuttaa. Puutarhagaalassa ihanuus sitten astuu julkisuuteen, jännitystä piisaa.
P.S. Tähän asti rakennustarvikkeita on löytynyt seuraavasti: kahvitikut lautoina, vankkaa pahvia porrasaskelmiin, rulosuikaleita tynnyrin ulkopinnaksi ja aina käteviä vc-paperihylsyjä. Viimeistelyyn tarvitaan vielä yhtä ja toista, peltiä, metalliputkea, kosteussulkua ym. Työ tekijäänsä opettaa....

2 kommenttia:

  1. Vai on Hugi löytänyt elämänsä naisen... odotan innolla hänen näkemistään. Hyvä Eeva, oot paras!

    VastaaPoista
  2. Voi se olla niinkin että Hugi on tullut löydetyksi, sellainen hissukka kun on...

    VastaaPoista