perjantai 22. huhtikuuta 2016

Kirjojen uusi elämä

Lukemattomina siirtyivät nämä kirjat ota-tästä-korista kerrostalon seiniksi. Omilla pienkoneilla ei näiden työstämiseen ollut mitään asiaa, mutta onneksi löytyi jytympiä laitteita ja niiden käyttäjiä.Visio kirjatalosta koukutti ja antoi sisältöä talven pimeisiin päiviin ja iltoihin. Aikaa kuluikin, koska oli ensikokeilu näin työstettynä.Kukkakauppa kuitenkin oli tähtäimessä.


Toiseen kerrokseen pääsy ratkesi ulkoisilla portailla. Pahvia, puutikkuja, liimaa ja maalia ja muutamia pysähtyneitä tuumaustaukoja.


 Varastotilaksi muovautui sitten toinen kerros ja rakennusmateriaalit edelleen keveitä, mitä-nyt-käteen-sattuikaan-materiaalia. Hyllytilaa tarvitsivat talvisesongin tuotteet, lyhdyt ym. kausituotteet.
Kaideratkaisu mietityttää, nyt yläkertaan kapuaminen on taitolaji josta tuskin puodin pitäjä selviytyy ehjin nahoin?

 Portaat  johdattavat taukotilaan, mikäli yksin yrittäjälle luppoaikaa siunaantuu.

 Stressin poisto, se pitää liiketoiminnan kunnossa, sillä Kukka-Kaarinan houkuttavuuteen tehdyt satsaukset pitäisi saada kannattavaksi. Pitkää päivää joka tapauksessa on tehtävä.

 Puoti on valmis, tervetuloa! Avajaiset 3.7. 2016 Tallitapahtumassa, Koriston talleilla Kaarinassa! Koko heinäkuun ajan su.-to. 13-18  tämän kirjatalon lisäksi talleilla on silmänruokaa, fantasiaa ja Skräppitaiteilija Lena Holmströmin huikeita töitä. Kirjat niissäkin ovat saaneet uusia olomuotoja.

                                                                 Tervetuloa kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti